Helaas hebben wij moeten besluiten dat de Aastese Dorpsquiz van 6 juni niet doorgaat. Er is nog te veel onduidelijkheid of we na 1 juni in grote(re) groepen bij elkaar mogen komen en de voorbereidingen worden bemoeilijkt door de coronamaatregelen. We willen iedereen de mogelijkheid geven om mee te doen zonder een keuze te hoeven maken tussen deelnemen aan een quiz met honderden deelnemers en voorzichtigheid in acht nemen rondom gezondheid van jezelf en anderen. Het was een heel lastige beslissing, maar de veiligheid en gezondheid van alle deelnemers, vrijwilligers en organisatoren staat voor ons voorop.

We verzetten de derde editie van de ADQ naar het voorjaar van 2021. Teams die het inschrijfgeld voldaan hebben, blijven staan voor de nieuwe datum.

Op meerdere plekken hangen al posters als vooraankondiging van de quiz op 6 juni. Als je er eentje ziet en in de mogelijkheid bent, zou je deze dan willen verwijderen?

Maar helemaal niets, is ook maar niets. Dus hou vanaf dit weekend de mail van de teamcaptain en onze social media in de gaten!