Sponsoren

Sponsoring

Wil jij ook deel uit maken van DE Aastese Dorpsquiz?

In juni 2020 wordt de Aastese Dorpsquiz voor de derde keer georganiseerd. Om deze quiz tot een succes te kunnen maken, zijn wij op zoek naar JOU! De quiz bestaat uit diverse, zeer uiteenlopende vragen en opdrachten die de teams moeten beantwoorden en oplossen.

Als Q (Question + Quiz) sponsor kan je namelijk deel uit maken van de Aastese Dorpsquiz. Je mag dan zelf een vraag of opdracht verzinnen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een etalage-opdracht of een vraag waarop ze jouw website moeten doorzoeken naar het goede antwoord.

Daarnaast gaat het prijzengeld dat de teams kunnen winnen naar een Aastese vereniging/stichting of goed doel.

Hieronder kan je de verschillende mogelijkheden bekijken wat betreft de sponsoring, wat het beste bij jouw bedrijf past.

Voor vragen kunt u contact opnemen: info@deaastesedorpsquiz.nl

Alvast bedankt!

Q-sponsor

Q-Sponsor: Q voor Quiz, Q voor Question

  • Gratis teamdeelname
  • Het logo + naam overal zichtbaar (socials, site + hyperlink, feestavond, opdrachtenmap, enz).
  • Een vraag in de quiz over jouw bedrijf.
  • € 250,00

Als Q-Sponsor maak je deel uit van de Aastese Dorpsquiz. Niet alleen mag jij met een team gratis deelnemen en wordt jouw logo overal zichtbaar gemaakt, maar er komt ook een vraag over jouw bedrijf in de quiz. Denk hierbij aan een vraag over jouw etalage, of een vraag waarbij de teams op jouw site naar het antwoord moeten zoeken. Voor 250 euro heb je een Q-Sponsor pakket.

De vrienden van

De vrienden van de quiz

  • Logo + naam zichtbaar (socials, site + hyperlink)
  • € 100,00

Als vriend van de quiz draag je de Aastese Dorpsquiz een warm hart toe. Jouw logo + naam is zichtbaar op de verschillende socials, op de site en op de feestavond. Daarnaast maak jij de Aastese Dorpsquiz mede mogelijk!