De Quiz

Het is zover...

Op zaterdag 18 mei 2019 vindt de tweede editie plaats van de Aastese DorpsQuiz.
Om 18.30 worden de teamcaptains verwacht in de Klepel en kan de quizmap worden opgehaald. Om uiterlijk 19.00 uur kunnen de teamcaptains vertrekken naar de eigen quizlocatie.
Om 23.30 moet de map ingeleverd zijn bij de Klepel.

Tijdens deze quiz strijden teams voor de eeuwige roem en een leuk geldbedrag voor een goed doel of vereniging uit Asten. Een team kan bestaan uit vrienden, familie, collega’s, sportteams, buurtverenigingen, enzovoort. Wij adviseren een teamgrootte van 15-20 personen, 1 persoon zal als teamcaptain fungeren. Het team kiest zelf een locatie waar de quiz gespeeld wordt. Dit kan bij iemand thuis, in een café, in de kantine of bijvoorbeeld op het werk zijn. Als het maar in Asten is.

De quiz bestaat uit verschillende soorten vragen, zowel kennis- als doe-vragen en opdrachten. Tijdens de quiz mag er gebruikt worden gemaakt van alle soorten media en naslagwerken. Er komen ook opdrachten/vragen voor waarvoor je naar buiten moet. Deelnemers mogen zich enkel met de voet/op de fiets verplaatsen. Op zaterdag 25 mei, een week later,  zal de prijsuitreiking plaats vinden, waarna we afsluiten met een spetterend afsluitend feest.